Fat Flush och Diet Cleanse – UltraFit Amino Diet Review

Kändisar som Beyonce och Gwyneth Paltrow älskar utrensningsdieter. Lönnsiraps- och cayennepeppardieten, Hollywoodrengörings- och detoxdieten, Lemonaddieten, Kolonrengöringsdieten, Fat Flush Plan, Äppelcidervinäger och många fler används av stjärnor och samhället för att snabbt och enkelt gå ner i vikt. Tyvärr är snabbt och enkelt vanligtvis tillfälligt snarare än permanent.

Syftet med en rengöring är att:

Öka regelbundenhet

Rensa ut din matsmältningskanal

Minska uppblåsthet och svullnader

Minska magfettet

Problemet med de flesta rengöringar är att majoriteten av människor känner sig trötta, svaga och lynniga på grund av brist på näringsämnen. Dessutom tenderar vikten att återvända snabbt vid en ökning med 5 till 10 pund.

Under tjugoårsåldern och några gånger i trettioårsåldern utmanade jag mig själv att tappa det där irriterande magfettet genom att göra en snabb fettspolning eller rengöring. När den här utmaningen blev en besatthet, vilket ganska ofta berodde på min OCD, skulle jag oftast lyckas. Framgång är relativt, men framgång i mitt sinne var att om jag såg skinnare ut och kände mig skinnigare så var jag framgångsrik.

Den rengöring jag genomförde oftast var Aloe Vera Cleanse. När jag bodde i Kalifornien valde jag och mina vänner denna metod inför varje resa till Vegas. Aloe Vera Cleanse tillät 3 små måltider av sallad och grönsaker med olja och vinägerdressing. Vi skulle dricka 100 % ren Aloe Vera Juice eller Gel 10 minuter innan vi äter vår kaninmat. När vi var klara med att äta våra knapriga grönsaker var vi i damrummet och städade. Jag ber om ursäkt för den vackra visionen. Poängen är att vi blev renade.

Mindre än 72 timmar av denna fantastiska rengöring, och vi satt vid borden i Vegas och arbetade med vår magi och såg skinnare ut än någonsin. Tyvärr var vi oftast slöa och uttorkade hela resan. Mina energinivåer skulle sjunka från mina vanliga 10 till 0. Jag gick alltid upp 5 pund utöver viktminskningen inom 1 till 2 veckor, men jag såg verkligen het ut i mina Seven-jeans.

En annan populär rengöring var Acai Berry 14-Day Cleanse. Instruktionerna säger att du ska ta 2 piller före frukost och 2 piller före läggdags för att befria din kropp från uppblåsthet och uppbackade ämnen som täpper till matsmältningssystemet. Jag märkte ingen förändring i min kropp eller vikt under 14-dagarsrengöringen. Jag märkte en extrem mängd gas.

Jag är alltid på jakt efter en bra diet för rengöring eller fettminskning. De flesta rengöringar verkar vara som Aloe Vera Cleanse eller Acai Berry Cleanse; du svälter hela tiden, förändringen i din kropp är tillfällig och biverkningarna är inte värda fördelarna.

Men tänk om du kunde hitta ett dietprogram som fungerade som en fettspolningsrengöring och designades av en läkare så att du faktiskt kunde hålla fettet borta på lång sikt? Tänk om du inte var hungrig medan du var på dietrengöringen och faktiskt kunde äta riktig mat?

Tänk om du kunde äta potatis och äpplen och apelsiner?

Tänk om du kunde äta fullkornsbröd och fiberrika spannmål med fettfri mjölk?

Tänk om du kunde äta vilken frukt som helst och nästan vilken komplex kolhydrat du vill, så länge du kombinerar det med rätt mängd essentiella aminosyror?

Jag gjorde en recension om UltraFit Amino Diet, och efter personlig forskning kan jag ärligt tala om för dig att denna diet kommer att spola ut fettet direkt ur din kropp. Du kommer att känna dig mätt hela dagen, och du kommer att rensa bort överflödigt avfall genom att konsumera denna naturliga fiberrik kost.

UltraFit Amino Diet ger ren fettförlust genom att följa ett medicinskt dietprogram utvecklat av Dr. Joe Davis. 1990 publicerade Dr Davis en nationell bok som förklarade hur man uppnår och bibehåller en hälsosam livsstil genom att följa ett enkelt men strukturerat kost- och träningsprogram. Dr Davis har hjälpt tusentals patienter att nå sina hälso- och fitnessmål genom detta program.

Du kommer att äta 6 små måltider varje dag.

Du kommer att äta var tredje timme.

Du kommer att kombinera komplexa kolhydrater med 6 försmälta UltraFit Amino Acid-tabletter vid varje måltid.

Varje aminosyratillskott är specifikt formulerat med 22 aminosyror 10 väsentliga som finns i protein. Varje tablett är REN och INNEHÅLLER INTE socker, stärkelse, konstgjord färg, smak eller konserveringsmedel. Du kommer bara att förlora fett inte muskler, öka din energinivå och ALDRIG KÄNNA HUNGERIG. Kombinera UltraFit Amino Diet Program med ordentlig träning och mycket vatten OCH

Du KOMMER att öka regelbundenhet

Du KOMMER att rensa ut din matsmältningskanal

Du KOMMER att minska uppblåsthet och svullnad

Du kommer att spola bort fettet

Jag personligen tappade 11 pund på det här programmet på mindre 30 dagar, och jag har hållit det av i över 60 dagar. Jag är extatisk över min framgång och glad över att vara tillbaka i min sjuor.